Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Vriendinnenshoot Den Bosch

Zin in een vriendinnen shoot tijdens een dagje uit? Of wil je iets origineels organiseren voor een vrijgezellenfeest? Dan is een fotoshoot met vriendinnen een heel vrolijk idee. We maken namelijk een aangename wandeling langs de meest pittoreske plekjes in de binnenstad van Den Bosch. We gaan dan vooral onbevangen, spontane beelden maken. Hierbij laat ik jullie onbewust in een mooie compositie wandelen. Ondertussen geef ik jullie ter plekke hints die ervoor zorgen dat de foto’s er mooi, hip en vrolijk uit zien. Eigenlijk gaan we samen lol maken. Jullie krijgen hierbij geen tijd om na te denken. Het overkomt jullie als het ware. En juist dat zie je terug in mijn foto’s. Natuurlijk laat ik jullie ook momenten poseren. Ook hierbij help ik jullie. Mijn aanpak is heel eenvoudig en niemand hoeft te kunnen poseren. Dat heeft te maken met mijn belichting en gemoedelijke aanpak. Zodoende krijg ik iedereen leuk op de foto. En visagie is al allemaal niet nodig. Met photoshop bereik je véél meer.

Zin in een fotoreportage in de binnenstad van Den Bosch of in de natuur ergens in de omgeving? Stuur dan gerust een mail want ik zie jullie graag voor mijn lens verschijnen.

Tip: een vriendinnen shoot als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist