Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Vriendinnen fotoshoot Tilburg

Een vriendinnen fotoshoot bij de Piushaven in Tilburg. Of met vrienden of familie. De Piushaven is leuke, hippe plek niet ver van het centrum. Aan de kant waar wij fotograferen is heerlijk rustig en het licht is er mooi en bovendien in de rug. Vanaf de voorkant breng ik dan licht in vanuit een geschikte graden hoek. De ene kant van het gezicht word dan mooi belicht, de andere kant juist schaduwpartijen. Net als in een fotostudio. Echter nu niet met zo’n statische achtergrondrol maar met een sfeervol decor als achtergrond. Spontaan, vrolijk en professioneel op de foto, op jullie allermooist. Behalve geposeerde foto’s maken we natuurlijk ook actiefoto’s. Een mix van beide.

We maken groepsfoto’s, individuele foto’s, duo’s en trio’s. De ene keer dus lekker nonchalant en los, de andere keer geposeerd. Mijn werkwijze is eenvoudig: ik geef jullie niet de tijd om na te denken, het overkomt jullie gewoon. Eigenlijk is het vooral plezier maken met elkaar, waarbij ik ondertussen hints en tips geef zodat jullie er lekker leuk én vrolijk op komen te staan. Iedereen kan het.

Interesse in een leuke fotoshoot? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier en jullie horen binnen een dag van mij. Bellen mag natuurlijk ook of laat je nummer achter.

Tip: een vriendinnen fotoshoot Tilburg als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist