Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Uitvaart Someren Asten

Deze 2-daagse uitvaartreportage begon met een kerkdienst op vrijdagavond in de Lambertuskerk in Someren. De dag er op vervolgd op natuurbegraafplaats Schoorsveld. In het zuidoostelijkste puntje van Noord Brabant, in het verlengde van de Strabrechtse Heide, vind je natuurbegraafplaats Schoorsveld. Op deze schilderachtige plek krijgt de natuur alle ruimte om zich te ontwikkelen. Rond de vennen van de begraafplaats vind je tal van bijzondere planten- en diersoorten. Kortom het is zeer bijzonder om hier een eigen plekje te krijgen midden in de natuur.

OOK RUST VOOR DE NABESTAANDEN

Natuurbegraven Nederland zorgt voor het beheer van het natuurgebied en de natuurbegraafplaatsen. Uiteindelijk neemt Natuurmonumenten het beheer ooit over. Er wordt zodoende voor altijd zorg gedragen voor het natuurgraf; de nabestaanden hoeven zich daar niet om te bekommeren.

Uitvaart Someren Asten

Wilt u meer informatie over deze prachtige natuurbegraafplaats? Neem dan rustig een kijkje op de site van natuurbegraafplaats Schoorsveld.

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist