Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Uitvaart fotoreportage Boxtel

Op deze pagina worden foto’s getoond van een uitvaart fotoreportage in de gemeente Esch, gelegen op een steenworp afstand van Boxtel. Een kleine sfeervolle kerk.

Eigen paard en kar maakte de begrafenisstoet extra bijzonder. Een unieke uitvaart om vast te mogen leggen. Bewaard en vereeuwigd in de vorm van herinneringsalbum.

De uitvaart van een dierbare is een moment wat vaak in een waas aan iedereen voorbij gaat. Dan kan het zinvol zijn om achteraf nog eens terug te kunnen kijken in het fotoalbum. Alleen of samen met je naasten.

Door het maken van overzichtsfoto’s van de kerk en de begrafenisstoet krijgen familie en vrienden een sfeerimpressie te zien. Door detailopnamen van de speeches, de bloemstukken, de kist en wat emotionele momenten word op persoonlijke wijze invulling gegeven op de gebeurtenis. Een totaalplaatje wat een steentje kan bijdragen in het rouwproces.

Uitvaart fotoreportage Boxtel

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor een uitvaart in de gemeente Boxtel en omgeving? Laat dan gerust een bericht achter maar bellen mag natuurlijk ook en is minstens zo efficiënt. Ik wil u graag helpen met het verzorgen van een bijzondere fotoreportage.

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist