Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Uitvaart crematorium

Op deze pagina staan foto’s van een uitvaartplechtigheid in een crematorium. Een korte reportage maar ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Een uitvaart is een momentopname waarbij de emoties ten overvloede zijn. Daarom gaat de dag van de uitvaart als een roes aan u voorbij.

De emoties, de kist, de bloemen, alle bekenden en de geliefde voorwerpen zijn allen vastgelegd. Net als het laatste afscheid. Maar ook de tranen, een glimlach en het troosten van elkaar. Al deze beelden helpen om de dag van afscheid een plek te geven in uw herinnering.

Met respect voor het moment en oog voor detail zal ik u een waardevolle herinnering mee geven in de vorm van foto’s. Onopvallend vanaf een afstand worden niet geregisseerde momenten gefotografeerd. Deze geven de situatie weer zoals die is en worden mooier gemaakt door artistiek gebruik van omgevingslicht en compositie. Een tastbare herinnering.

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist