Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Licht erotische fotoshoot

Een stijlvolle, licht erotische fotoshoot om jezelf of je vriend te verrassen. Of bijvoorbeeld als stimulans om met succes een dieet tot het einde af te ronden. In mijn fotostudio maken we een fotoreportage die jou van je mooiste kant laat zien. Vrouwelijk, uitdagend en een beetje sexy mag best. Als het maar stijlvol blijft. Tijdens de fotoreportage ga je alleen op de foto. We noemen dat een single fotoshoot. Je vriend mag uiteraard mee komen want dat biedt juist ondersteuning. Elke fotoshoot verloopt geheel naar jou wensen. Daarbij geef ik tips en suggesties. Waar de grenzen liggen bepaal jij zelf. We zorgen  er namelijk voor dat jij je vrij en zeker kunt voelen. Ik ben spontaan en makkelijk in omgang en juist dat zie je terug in alle foto’s die ik maak. Een licht erotische fotoshoot kan een mix zijn met een glamour fotoshoot. Ook kunnen we de fotoshoot aanvullen met een portret fotosessie. Een licht erotische fotoshoot behalve in de fotostudio kan ook plaats vinden op locatie, bijvoorbeeld op het strand of in de natuur. Of als combinatie fotoshoot in de studio én op locatie. Heb je zelf leuke ideeën? Laat mij deze gerust weten. Samen overleggen we de mogelijkheden en prijzen. Ik doe alleen licht erotische fotoshoots, géén naakt fotografie.

Tip: een licht erotische fotoshoot als kadobon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist