Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Kinderfotografie

Spontane, pure kinderportretten, dat is waar je aan denkt als je hebt over kinderfotografie. Een puur, zuiver beeld maak je door er voor te zorgen dat kinderen zich 100% op hun gemak voelen en dat doen kinderen vooral als ze zich vrij kunnen bewegen. Buiten op locatie komt kinderfotografie het best tot zijn recht. Als de fotograaf het dan ook nog eens op een vlotte manier aanpakt dan zie je de spontaniteit wat minderen zo leuk maakt direct terug op de foto. Laat de tederen momenten op een creatieve manier vastleggen door een professionele fotograaf die makkelijk is in omgang. Samen maken we een vrolijke, professionele fotoshoot die bij elk kind past. Dit kan behalve op een buitenlocatie ook bij jou thuis of in mijn studio. Wanneer kinderen onder de 7 van zichzelf heel druk zijn of allesbehalve graag willen poseren, dan adviseer ik sowieso te kiezen voor kinderfotografie op locatie waar het poseren er lekker losjes aan toe kan gaan.

Spontane kinderportretten > kinderfotografie op locatie

Kinderfotografie

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creƫert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist