Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Kerkdienst begrafenis

Het kan achteraf een grote steun zijn als er tijdens de kerkdienst van een begrafenis foto’s zijn vastgelegd. Een uitvaartreportage in een kerk word door mij natuurlijk zo onopvallend mogelijk gemaakt. Zonder een belangrijk moment van de plechtigheid te missen. Mijn camera’s zijn fluisterstil en er worden geen flitsers gebruikt. Dat laatste is een hele klus want in de kerk is het vrij donker. En juist in donkere lichtomstandigheden wil men graag flitsen. Alleen daarom al kun je zulke fotoreportages beter over laten aan een professionele uitvaartfotograaf.

Tijdens de kerkdienst en begrafenis worden natuurlijk geen vrolijke foto’s genomen. Toch zijn foto’s van intieme en emotionele momenten vaak het meest bijzonder. Dat geld ook voor het beeldmateriaal van vrienden en familie die troost zoeken bij elkaar. Daarom zijn uitvaartfoto’s een dierbare herinnering en uniek om te zien.

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creƫert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist