Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Kadobon

Een fotoshoot als kadobon is bedoeld om jezelf of een ander een plezier te doen. Iedereen staat graag leuk op de foto en zeker vandaag de dag waarin social media niet meer zijn weg te denken. Maar vooral ook omdat het leuk is om foto’s aan de muur te hangen, of als blijvende herinnering. Leuk om als cadeau te geven aan je partner, familie, beste vriend of vriendin. Of een fotoshoot als kadobon voor kerstmis of sinterklaas.  Om te geven aan een zwangere mamma. Ook een loveshoot als kadobon is helemaal hip. Een pre-wedding-loveshoot op een andere dag dan de bruiloft zelf zou een verrassend cadeau kunnen zijn. Natuurlijk mag jij ook zelf met een idee komen. Alles is mogelijk!

Tip: Kadobon voor vaderdag of moederdag

Kadobon

Kadobon

Kadobon

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist