Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Herfst fotoshoot Efteling

Op zoek naar een professionele, betaalbare fotograaf voor een herfst fotoshoot in de Efteling?

Echt leuk om eens te laten doen. Na de fotoshoot kunnen de kids heerlijk het park in. Of we plannen de fotoreportage aan het eind van de dag.

We maken een aantal geposeerde foto’s met prachtig belichte gezichten, maar vooral ook spontane foto’s. De kids mogen zich heerlijk uitleven en onbevangen rondrennen. Nou ja, wél in mijn compositie natuurlijk 🙂

Ik zorg uiteraard dat de kinderen in de compositie blijven en heb daar mijn trucjes voor. En geef hints daar waar nodig. Naar wens, naar wat jullie leuk vinden. Alles is mogelijk. Willen jullie niet poseren, ook prima.

We kunnen een fotoshoot maken in de Efteling zelf of bijvoorbeeld in Bosrijk. Waar het wat rustiger is. Ik weet overal de mooie plekjes te vinden, waar de kleuren mooi zijn en wanneer het licht mooi is.

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist