Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Groepsfoto

Met zijn allen bij elkaar op de groepsfoto. Leuk, gezellig én voor altijd vastgelegd! Laat je vriendschappen of familiebanden vereeuwigen door samen met je familie, vrienden of vriendinnen op de foto te gaan. Een groepsfoto maak je op allerlei manieren. Dat kan al heel mooi én eenvoudig doordat ik jullie mijn compositie in laat wandelen. Daarbij geef ik telkens een aantal tips zodat jullie er harmonieus en vooral ook op je allerbest op komen te staan. De achtergrond is daarbij bepalend voor de sfeer in de foto. Een groepsfoto zal ook geposeerd zijn maar ook dit verloopt op een zeer ontspannen wijze. Juist de gemoedstoestand is bepalend voor een geslaagde fotoshoot.

Tip: Een groepsfoto als verrassing tijdens jullie uitje

Groepsfoto gemaakt in de Drunense Duinen.

 

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist