Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Glamour fotoshoot

Laat zien wie je bent en trakteer jezelf op een glamour fotoshoot waarbij jij op je allermooist wordt neergezet. Dat kan tijdens deze extra uitgebreide fotoreportage. Samen maken we deze extra uitgebreide fotosessie geheel naar jou wens in overleg met suggesties die ik je geef. Tijdens de fotosessie maken we creatieve portretten met verschillende houdingen, poses en belichtingen. Je mag jezelf meerdere malen verkleden. Ook variëren we met meerdere achtergronden. Tevens maken we hoofd-schouder portretten. Deze glamour fotoshoot is ideaal voor diegene die nog leuke stijlvolle foto’s van zichzelf willen voor een datingsite of Linkedin of Facebook. Kleding advies: Felle kleuren doen het goed met een luchtige witte achtergrond. Zwarte kleding “verdwijnt” heel mooi met een zwarte achtergrond. Ook neutrale kleuren doen het goed met een zwarte achtergrond.

Tip: Een glamour fotoshoot als cadeaubon

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist