Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot vrijgezellentocht

Fotoshoot vrijgezellentocht wil zeggen dat jullie tijdens de tocht anderhalf uur vrij mogen maken voor een leuke, vrolijke fotoshoot. Meestal zijn jullie dan inmiddels al een poosje op pad ergens in een binnenstad waar ik jullie dat tref. Ik ben vrij en spontaan van karakter dus ik haak heel makkelijk in. Tijdens de fotoshoot maak ik groepsfoto’s, duo portretten, eigenlijk alle samenstellingen die jullie maar willen. Zo ook portretten van jezelf. Dus iedereen krijgt tussendoor gelijk een kleine fotoshoot van zich zelf.

Een fotoshoot vrijgezellentocht verloopt vooral spontaan waarbij ik van alles voor zal doen. Voor jullie is dat op deze manier erg makkelijk én tevens leuk om te doen. We doen dat bovendien op de meest pittoreske plekjes. Zodoende maken we een leuke, ludieke wandeling. Binnen een week ontvangen jullie al de foto’s. Mooie foto’s van elkaar én van jezelf, allemaal bewerkt in photoshop. Ik pas bijvoorbeeld de kleuren aan, maak de huid wat zachter en licht de pupillen op enzovoorts. Jullie krijgen niet alleen een toffe herinnering van de dag maar kunnen de foto’s van jezelf ook voor andere doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als profielfoto voor op je social media zoals LinkedIn of gewoon voor thuis.

Tip: een fotoshoot vrijgezellentocht als cadeaubon

Groepsfoto gemaakt tijdens een vriendinnen shoot.

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist