Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot in de natuur

Niets leuker dan een ontspannen fotoshoot in de natuur. Vooral voor diegenen die niet van poseren houden is dit dé manier om pure, spontane foto’s van jezelf te laten maken. Je kunt jezelf namelijk vrij bewegen en juist die spontaniteit wordt door de fotograaf op een professionele manier vastgelegd. Ik maak een mooie compositie en jij hoeft er feitelijk alleen maar in te lopen. Daarbij geef ik je handige tips waardoor je er ook echt op je allerbest op komt te staan. Daarna laat ik je natuurlijk ook poseren, maar ook dit verloopt een op speelse, natuurlijke manier. We nemen de tijd en kijken niet op de klok. Zo maken we samen een fotoshoot in de natuur die echt helemaal bij jou of jullie past. Bekijk in het album locatie-shoot de foto’s gemaakt in een natuurlijke omgeving zoals de bossen of in een leuk park.

Een fotoshoot in de natuur, ook bij jou in de buurt!

Fotoshoot in de natuur

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist