Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot huisdier / hond

Een leuke, soms ook best wel grappige fotoreportage van je grote vriend, dat is een fotoshoot huisdier. Dat kan zijn van  je hond, kat, konijn, paard of welk dier dan ook. Een fotoreportage van je huisdier / hond doen we uiteraard op een plek waar het dier zich op meest op zijn of haar gemak voelt. In zijn of haar eigen omgeving. Voor een kat is dat misschien binnen, voor een hond meestal buiten. Deze fotoshoots worden gemaakt in Boxtel en omgeving (Den Bosch, Eindhoven, Tilburg. Natuurlijk maken we ook een aantal foto’s van jou én het huisdier. Jullie samen als allerbeste vrienden op de foto!

Tip: Een fotoshoot huisdier / hond als cadeaubon

 

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist