Marcel Fischer Fotografie

Zwangerschap fotoshoot

Informatie over een zwanger shoot is te lezen onder dit album. Eerst de foto’s:

Een zwangerschap fotoshoot laat je maken in een bijzondere tijd van je leven. Voor jezelf of voor je toekomstige kind, om later naar terug kan kijken. Om de vorm van de buik en jouw contouren in beeld brengen creëer ik vaak silhouetten. Wat in een fotostudio mogelijk is kan dus ook buiten op een geschikte locatie. Wat natuurlijk veel sfeervoller is dan binnen. Meestal doen we de shoot op een locatie ergens rondom mijn woonplaats. Hier ken ik elke minuut van de dag het licht op alle locaties. Soms gaan we naar het water in tussen half mei tot half september.

We maken enkel uitgebreide fotoshoots, wat veel leuker is bij zwangere vrouwen. Dus altijd inclusief foto’s met je vriend, huisdier (en eventueel het gezin). Juist dat maakt een zwangerschap fotoshoot verhalend, uniek, levendig én vooral ook romantisch.

Meestal worden rond de 32’e week van de zwangerschap foto’s gemaakt. Ik zeg ongeveer want het gaat er eigenlijk enkel om dat de buik inmiddels mooi rond geworden is… én dat jij nog wel fit genoeg bent voor een fotoreportage. Dit alles kan niemand beter inschatten dan jijzelf.

Tip. Een zwangerschap fotoshoot als cadeaubon