Marcel Fischer Fotografie

Zwangerschap fotoshoot

Informatie over een zwanger shoot is te lezen onder dit album. Eerst de foto’s:

Een zwangerschap fotoshoot laat je maken in een bijzondere tijd van je leven. Voor jezelf of voor je toekomstige kind zodat hij of zij later terug kan kijken. Omdat we op het eind met silhouetten werken plannen we de zwangerschap fotoshoot op een laat tijdstip van de dag. Het is bijzonder om de vorm en contouren in beeld brengen. Om dit te realiseren breng ik licht mee. Wat in een fotostudio mogelijk is maak ik tegenwoordig ook buiten op locatie wat natuurlijk veel sfeervoller is. Meestal doe ik de shoot op een prachtige locatie in mijn woonplaats Boxtel. Hier ken ik elke minuut van de dag het licht. Of we gaan naar het water in Vught. Let op je moet dan wel IN het water. Dit kan dus alleen wanneer het warm is vanaf eind Mei tot begin September. Een derde optie is dat ik naar jou thuis kom. In dat geval geven we de shoot een sfeer van lifestyle. Dit doe ik echter alleen in de winter.

Ik maak enkel uitgebreide fotoshoots van zwangere vrouwen, namelijk inclusief foto’s met je vriend, huisdier (en eventueel het gezin). Juist dat maakt een zwangerschap fotoshoot uniek, levendig én romantisch.

Meestal worden rond de 32’e week van de zwangerschap foto’s gemaakt. Ik zeg ongeveer want het gaat er eigenlijk enkel om dat de buik inmiddels mooi rond geworden is… én dat jij nog wel fit genoeg bent voor een fotoreportage. Dit alles kan niemand beter inschatten dan jijzelf.

Tip. Een zwangerschap fotoshoot als cadeaubon