Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Winter fotoshoot

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een winter fotoshoot met het gezin of familie? Ergens op een leuke fotoshoot locatie buiten in de natuur of in de stad?

Dat kan zijn op een locatie rondom Boxtel, waar 90 % van mijn fotoshoots gemaakt worden. Elders mag ook. Bijvoorbeeld op een plek waar iemand uit de familie een band mee heeft. Of waar jij graag gaat wandelen met de hond. Of in de binnenstad. Want ook de binnenstad is een goede locatie voor een familie fotoshoot of loveshoot. Zo is de binnenstad van Den Bosch heel fotogeniek. Het kan eigenlijk bijna overal. Voordeel van de winter is ook dat de zon de gehele dag laag blijft staan. Dat betekend diffuus licht. Heel mooi dus. Dit in tegenstelling tot de zon in de lente en de zomer. Dat is midden op de dag het zonlicht te hard en ongeschikt voor een fotoshoot. Met warme kleren op de foto in een winterse omgeving heeft ook iets sfeervols. Sfeer is ook precies wat je wilt hebben in een foto.

Tip: Een winter fotoshoot als cadeaubon

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist