Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Vriendinnen fotoshoot

De zon hoeft niet persé te schijnen want we maken gebruik van zelf meegebrachte lichtbronnen. Zo zet ik een flitser neer vanaf een plek waar ik wil dat het licht vandaan komt. Zodoende boots ik vanuit de perfecte graden hoek de zon na. De fotoshoot kan dus te allen tijde doorgaan. Verder flits ik vooral niet vanaf de camera zoals 99% van de fotografen doen.

Vriendinnen gaan steeds vaker een dagje of weekendje weg naar een andere stad. Of gaan op vrijgezellentocht. Ideaal voor het laten maken van een leuke vriendinnen fotoshoot. Of omdat jullie beste vriendin jarig is en jullie haar een speciaal cadeau willen geven. Misschien is een vriendinnen shoot cadeaubon dan een leuk idee. Wat ook de rede van een shoot mocht zijn, samen een vriendinnen fotoshoot maken is vooral heel gezellige en vrolijke bedoeling. Samen maken we een ludieke wandeling waarbij ik als fotograaf de mooie plekjes weet. Ook bij jullie in de buurt. Zulke fotoshoots vinden plaats in een park, in de natuur van Noord Brabant maar ook in de binnensteden van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen of Utrecht. Zeg maar zo’n beetje de provincies Noord Brabant, Utrecht en Gelderland. Met name in de oude binnensteden wemelt het van de fotogenieke plekjes. Zo maak ik vaak een fotoreportage in Den Bosch rondom de sfeervolle Binnendieze.  Maar ook Strijp-S in Eindhoven heeft zijn charme. Net als de Oudegracht in Utrecht of de Piushaven in Tilburg.

Een vriendinnen fotoshoot word altijd een mix van spontane foto’s, groepsfoto’s en portretten (zowel single, duo als trio). Een totaal pakket fotoreportage.

Kleding tips voor een vriendinnen fotoshoot

Tip: Een vriendinnen fotoshoot / vriendinnenshoot als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist