Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Vriendinnen fotoshoot

Vriendinnen gaan steeds vaker een dagje uit naar een andere stad. Of gaan op vrijgezellentocht. Maar het zou ook kunnen dat een beste vriendin jarig is en jullie haar een speciaal cadeau willen geven. Allemaal ideaal voor het laten maken van een leuke vriendinnen fotoshoot! Gezellig én vrolijk. Een mix van spontane foto’s en geposeerd. Het laatste is echter geen must, alleen als jij dat leuk vind. Samen maken we een ludieke wandeling. Als fotograaf ken ik natuurlijk de mooie plekjes. Meestal vind een vriendinnen fotoshoot plaats in in de binnensteden van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen of Utrecht. Het kan natuurlijk ook in een park of in een mooie stukje natuur ergens in Noord Brabant. In de oude binnensteden wemelt het in elk geval van de fotogenieke plekjes. Zo maak ik vaak een fotoreportage in Den Bosch rondom de sfeervolle Binnendieze.  Maar ook Strijp-S in Eindhoven heeft zijn charme. Net als de Oudegracht in Utrecht of de Piushaven in Tilburg.

Prijs € 195,-

Kleding tips voor een vriendinnen fotoshoot

Tip: Een vriendinnen fotoshoot / vriendinnenshoot als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist