Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Uitvaartfotograaf

Voor uitvaartfotografie hanteer ik een lage prijs zodat een fotoreportage voor iedereen mogelijk word.

Bij het aanvragen van een uitvaartreportage is het altijd kort dag. Dit is mijn nummer: 0647224190.

Een fotoreportage van een uitvaart, begrafenis of crematie maakt het mogelijk de herinnering aan de uitvaart levend te houden. De genomen foto’s van de dienst van een overleden dierbare zijn een waardevolle herinnering en bieden hulp in het verwerkingsproces. Foto’s, of een fotoalbum, dienen als een soort van herdenkingsmonument. Dit alles maakt uitvaartfotografie zo bijzonder.

Prijzen uitvaart fotografie (betaalbaar voor iedereen)

De lichtomstandigheden zijn lastig en flitsen is niet de bedoeling. Daardoor zijn de prijzen in uitvaart fotografie hoger. Bij mij echter niet. Ik hoop daarmee een fotoalbum voor iedereen betaalbaar te maken.

De prijzen zijn inclusief btw, beeldbewerking (4/5 van het werk) en telefonisch overleg.

Inclusief fotoalbum:

Zonder fotoalbum:

Reiskosten € 0,39 cent per km.

Géén verborgen kosten of open eindjes achteraf. U ontvangt alle (bewerkte) foto’s per wetransfer of op DVD. Geen nabestellingen nodig.


Professioneel fotoalbum & Kleuren opties

De zogenaamde lay-flat binding zorgt ervoor dat uw linker en rechterpagina één geheel vormen, u ziet geen vouw of naad. Uw fotoboek valt dus helemaal vlak open. Voor slechts €130,- extra ontvangt u een album van echt linnen. De selectie word door mij gemaakt, evenals het design. U hoeft alleen het afleveradres aan mij door te geven.

 

Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart.

Tip: Een deel van de foto’s in bovenstaand fotoalbum zijn gemaakt op natuurbegraafplaats de Hoevens

Uitvaartfotograaf: discreet en respectvol

Een afscheid is een gebeurtenis van rouw en emotie waarin mensen liever niet worden afgeleid. Als uitvaartfotograaf blijf ik daarom zoveel mogelijk op de achtergrond. Er zal niet worden geflitst. De juiste camera’s en lenzen maken dit mogelijk.

Mijn ouders runnen ruim 25 jaar een thuiszorg organisatie. Onderwerpen als overlijden, rouwverwerking, uitvaart, crematie en begrafenis zijn altijd al een terugkerend onderwerp geweest. Het werk als uitvaartfotograaf is een logisch gevolg. De eerste paar keren waren pittig, maar de voldoening was enorm.

Waarom uitvaartfotografie?

Een fotoreportage van een uitvaart kan van onschatbare waarde te zijn voor de nabestaanden. Met beeldmateriaal kunt u makkelijker met anderen over uw overleden dierbare praten en dat helpt in het proces van rouwverwerking. Een uitvaartreportage biedt u de mogelijkheid om op een later moment nog eens terug te blikken naar de laatste momenten. Ook doet het goed om te zien wie er allemaal aanwezig waren. Bijzondere momenten van troost, een hand op de schouder, een speech, bloemen, een glimlach en een traan worden op discrete wijze vastgelegd. Deze unieke beelden helpen met het geven van een goede plek in de gedachte van de nabestaanden.

Uitvaartfotografie is eveneens prettig voor hen die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Maar ook voor kinderen kan een uitvaartreportage van dienst zijn omdat zij het rouwproces pas vaak in een later stadium ervaren.

Afscheid nemen gebeurd vaak in een roes. Achteraf deze bijzondere dag terug bekijken word als nuttig ervaren. Alleen of samen met familie en vrienden. Foto’s helpen u om deze dag een goede plek te geven in uw herinnering. Een rouwreportage laat een compleet overzicht zien van een begrafenis of crematie, een totaalplaatje.

Hoe ziet de verzorging van uitvaartfotografie er uit?

In de meeste gevallen kiest een familie er voor om enkel de herdenking en het afscheid (bij een begrafenis) te laten fotograferen. Toch bestaat er de mogelijkheid tot het laten fotograferen van vier onderdelen. Ik zal ze voor het gemak alle vier op een rijtje zetten:

Tip

Soms bestaat er een vrij te besteden budget in uw uitvaartverzekering dat gebruikt zou kunnen worden voor het inhuren van een uitvaartfotograaf. Over de mogelijkheden hiervan kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger.

Interesse? Raadpleeg dan de contactpagina. Bellen is de meest efficiënte optie: 0647224190.

Wilt u meer weten over uitvaart in zijn algemeen? Kijk dan eens op de site van Dela Uitvaart of Meride Uitvaartverzorging.

FischerFotografie verzorgd uitvaart fotoreportages in de omgeving Den Bosch, Waalwijk, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Veghel, Oss.

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist