Marcel Fischer Fotografie

Uitvaart fotografie

Druk met regelen en snel op zoek naar mij als fotograaf? Bel gerust op 0647224190.

De onzichtbare fotograaf bestaat natuurlijk niet. Toch probeer ik zo onopvallend mogelijk te fotograferen. Meestal met een telelens vanaf de zijlijn. Voorafgaand aan de dienst maak ik foto’s van de kist, de bloemen, details en entourage. En natuurlijk van alle emotionele momenten, speeches enzovoorts. Met verhalende foto’s probeer ik de uitvaart van jou dierbare zo mooi mogelijk neer te zetten. Behalve mooie foto’s maken hoop ik van harte dat het beeldmateriaal een bijdrage zal leveren in het rouwproces. Uitvaartfoto’s en een fotoalbum dienen hierbij als een soort van herdenkingsmonument. Juist dat maakt uitvaartfotografie zou dierbaar en bijzonder om te mogen doen.

Net als met bruiloften fotograferen heb je te maken met lastige lichtomstandigheden en fotograaf ik met photoshop in het achterhoofd. De foto-nabewerking is daarom veruit de grootste klus. Ondanks dat vind ik dat een fotoreportage van een uitvaart voor iedereen betaalbaar moet zijn.

Prijs fotoreportage én fotoboek € 389,-

  1. professioneel 20 x 30 cm fotoboek van echt linnen
  2. vlakliggende papina’s
  3. alle pagina’s een mooi design
  4. minimaal 50 foto’s in kleur plus 20 zwart wit versies
  5. foto’s van de dienst en / of het kerkhof
  6. foto’s van de opbaring > 50 euro extra

Fotoreportages van begrafenissen en crematies. Regio Den Bosch, Waalwijk, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Veghel, Oss.