Marcel Fischer Fotografie

Uitvaart fotografie

Druk met regelen en snel op zoek naar mij als fotograaf? Bel mij gerust: 0647224190.

De onzichtbare fotograaf bestaat natuurlijk niet. Toch probeer ik zo onopvallend mogelijk te fotograferen tijdens de uitvaart. Meestal met een telelens vanaf de zijlijn. Voorafgaand aan de dienst maak ik foto’s van de kist, de bloemen, details en entourage. En natuurlijk van alle emotionele momenten, speeches enzovoorts. Met verhalende foto’s probeer ik de uitvaart van jou dierbare zo mooi mogelijk neer te zetten. Behalve mooie foto’s maken hoop ik van harte dat het beeldmateriaal een bijdrage zal leveren in het rouwproces. Uitvaartfoto’s en een fotoalbum dienen hierbij als een soort van herdenkingsmonument. Juist dat maakt uitvaartfotografie zou dierbaar en bijzonder om te mogen doen.

Net als met bruiloften fotograferen heb je te maken met lastige lichtomstandigheden en fotograaf ik met photoshop in het achterhoofd. De foto-nabewerking is daarom veruit de grootste klus. Ondanks dat vind ik dat een fotoreportage van een uitvaart voor iedereen betaalbaar moet zijn.

Prijzen

389,- fotoreportage van de dienst en eventuele begrafenis + nabewerking 

79,- vlakliggend fotoalbum met van elke pagina een mooi ontwerp

Tesamen 468,-

  1. professioneel 20 x 30 cm fotoboek
  2. vlakliggende papina’s en mooi design
  3. minimaal 50 foto’s in kleur met wetransfer 
  4. +/- 20 zwart wit versies met wetransfer 

Extra opties:

  1. foto’s van het opbaren > 50,- extra
  2. koffietafel 50,- extra

Fotoreportages van begrafenissen en crematies. Regio Den Bosch, Waalwijk, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Veghel en Oss.