Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Studio fotoshoot

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een studio fotoshoot? Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel. FischerFotografie beschikt eveneens over een mobile fotostudio waarmee fotoshoots gemaakt kunnen worden op locatie.  Fotosessies worden gemaakt op mooie, hippe locaties in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Veghel. Met meer dan voldoende ruimte. In onderstaand album heb ik wat voorbeeld foto’s geplaatst die jou een goede indruk zal geven om wat voor type binnen locatie het gaat.

Vier mogelijkheden

  1. Fotostudio in mijn woonplaats Boxtel
  2. Mobiele fotostudio bij jou aan huis
  3. Mobiele fotostudio op een mooie binnen-locatie
  4. Mobiele fotostudio op een mooie buiten-locatie
  5. Mobiele fotostudio op een mooie binnen / buiten locatie (combi shoot)

De mobiele fotostudio kan zowel binnen als buiten worden ingezet. Het voordeel van deze manier van werken is dat je niet meer beperkt bent tot vijf vierkante meter. Zodoende worden behalve portretten ook spontane / onbevangen foto’s gemaakt!

Mijn mobiele fotostudio past in 1 kleine tas en is binnen 5 minuten opgezet. Een combinatie fotoshoot binnen / buiten behoort eveneens tot de mogelijkheden. In dat geval maken we binnen de portretten en buiten de meer spontane foto’s.

Willen jullie dat ik aan huis kom fotograferen? Ook dat is mogelijk. Ook hier geld dat fotograferen zowel binnen als buiten mogelijk is. Dan kan zijn in de tuin of op een mooie locatie ergens in de buurt. Weten jullie geen locatie, dan weet ik er vast wel 1!

Zoals je leest zijn de mogelijkheden kwa locatie zeer divers. Dat geld ook voor de samenstellingen. Denk hierbij aan portret, loveshoot, fotoshoot met het gezin, kinderen, met vriend of vriendin, zwangere mamma of een glamour fotoshoot. Ook kun je profiel foto’s laten maken die goed bruikbaar zijn voor op social media, Facebook, LinkedIn of een datingsite. Samen maken we een ontspannen fotoshoot waarbij je wordt geholpen met de juiste houding en blik.

Tips voor een geslaagde studio fotoshoot

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist