Marcel Fischer Fotografie

Studio fotoshoot

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een studio fotoshoot? Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel. FischerFotografie beschikt eveneens over een mobile fotostudio waarmee fotoshoots gemaakt kunnen worden op locatie.  Fotosessies worden gemaakt op mooie, hippe locaties in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Veghel. Met meer dan voldoende ruimte. 

Vier mogelijkheden

 1. Fotostudio in mijn woonplaats Boxtel
 2. Mobiele fotostudio bij jou aan huis
 3. Mobiele fotostudio op een mooie binnen-locatie
 4. Mobiele fotostudio op een mooie buiten-locatie
 5. Mobiele fotostudio op een mooie binnen / buiten locatie (combi shoot)

De mobiele fotostudio kan zowel binnen als buiten worden ingezet. Het voordeel van deze manier van werken is dat je niet meer beperkt bent tot vijf vierkante meter. Behalve portretten kunnen er ook spontane, onbevangen foto’s worden gemaakt!

Willen jullie dat ik aan huis kom fotograferen? Dan kan binnen, in de tuin of op een mooie locatie om de hoek. 

Zoals je leest zijn de mogelijkheden divers. Dat geld ook voor de samenstellingen. Denk hierbij aan portret, loveshoot, fotoshoot met het gezin, kinderen, met vriend of vriendin, zwangere mamma of een glamour fotoshoot. Ook kun je profiel foto’s laten maken die goed bruikbaar zijn voor op social media, Facebook, LinkedIn of een datingsite. Samen maken we een ontspannen fotoshoot waarbij je wordt geholpen met de juiste houding, blik enzovoorts.

Tips voor een geslaagde studio fotoshoot

 • Draag rustige kleding (géén prints, ruitjes enzv). Géén bonte was.
 • Stem de kleding op elkaar af, bijvoorbeeld een spijkerbroek met 1 bepaald kleurtje, grijstinten of wit. Of met zijn allen in dezelfde grijstinten gecombineerd met aardetinten. Een basis kleur is altijd prima.
 • Met een witte achtergrond liefst geen schoenen dragen. Dit veroorzaakt onmiddellijk strepen. Blote voeten is het mooist. Grijze, zwarte sokken kan ook.
 • Voor foto’s met enkel kinderen is het ook leuk om een paar fel gekleurde kledingstukken mee te nemen; turquoise, roze of felrood. Blote voetjes komen speels en natuurlijk over.
 • Neem voorwerpen mee die de foto’s verhalend maken, bijvoorbeeld een muziek instrument als je graag muziek maakt. Of een leuke hoed, muts of sjaal. Of speelgoed voor de kids.
 • Om spontane en onverwachte uitdrukkingen te krijgen kunnen we bijvoorbeeld wat actie in de foto brengen door jou te laten schreeuwen (zonder geluid te maken).