Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Portret fotoshoot

Het liefst maak ik een portret fotoshoot buiten op een mooie locatie. In een fotostudio zijn de mogelijkheden beperkt door gebrek aan ruimte. Buiten op een mooie plek heb je verschillende decors met oneindig veel mogelijkheden. Bovendien moet je in de studio goed zijn in poseren, buiten helemaal niet, althans niet met mijn manier van werken. Bovendien zijn mensen buiten altijd lekker ontspannen en dat zie je terug op de foto’s. Beschik je toevallig wél over een “act”, dan is dat mooi mee genomen. Maar anders weet ik daar wel trucjes voor.

Je hoeft in elk geval niet na te denken over hoe je moet kijken of gaan staan. Het overkomt je gewoon! Daar zorg ik namelijk voor. Ik help je met poseren of laat je in een mooie compositie lopen en geef je tijdens het lopen wat hints. Niet te stijf allemaal. Als het moet stuur ik je van begin tot eind. De naam portret fotoshoot zegt het al. Een fotoshoot is geen pasfoto laten maken, ook niet even 5 minuten voor een camera gaan staan of zitten. Wij gaan een wandeling maken. Ondertussen neem ik foto’s.

Tijdnes de wandeling laat ik je vrij daar waar mogelijk. Dat gaat allemaal op gevoel en intuïtie. Ik improviseer daarbij op wie jij bent, van de mooie achtergrond en het mooie licht. Vooral van dat laatste. Tussendoor combineer ik het natuurlijke licht met flitslicht. Dat doe ik off-camera, dat wil zeggen vanuit een bepaalde gradenhoek. De flitser staat dan op een statief. Daardoor ontstaan er mooie licht- en schaduwpartijen in het gezicht, wat je ook veel in films ziet.

Dat combineren we met onbevangen beelden. De ene keer spontane foto’s waar het geluk vanaf spat. De andere foto wat meer ingetogen of dromerig.

Tijdens deze portret fotoshoot maken we een aangename wandeling van hooguit 500 meter. Lekker ontspannen buiten in de natuur of bijvoorbeeld op een rustig plekje ergens  in de stad. Of op een stoere industriële fotoshoot locatie.

Tip: een portret fotoshoot als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist