Marcel Fischer Fotografie

Loveshoot

Tijdens een love fotoshoot, loveshoot, maken we een ontspannen wandeling langs mooie plekjes in de natuur. Op speelse wijze maken we er een heerlijk spontane wandeling van. Lekker los en luchtig. De intieme momenten komen dan vanzelf wel. Want ik stuur jullie van begin tot eind. En natuurlijk zorg ik ervoor dat we de nodige plezier gaan maken.

Verhalende loveshoot

Ook is het leuk om er tijdens de loveshoot een klein thema aan vast te koppelen. Dit kan al door een flesje wijn te openen. Een rieten mand met stokbrood mee te nemen. Of met het schenken van een speciaal bier.

Tijdens een loveshoot wandelt het silhouet van een koppel door de rode lucht van de zonsondergang.
Sprekend silhouet van een verliefd koppel in de rode lucht van de ondergaande zon.

Mooie plekjes en prachtig licht

Eigenlijk is de fotoshoot niets anders dan een toffe wandeling. We lopen langs mooie plekjes in de natuur in Noord-Brabant. Zoals je waarschijnlijk zelf ook vaak doet. Alleen tijdens de fotoshoot zullen we op exact het juiste moment op de allermooiste plekjes zijn. Want alles draait om het perfecte licht. We beginnen de loveshoot het liefst met zonsopgang. Of eindigen met een romantische setting tijdens zonsondergang.

Wie niet zoveel op heeft met de natuur, mag natuurlijk ook kiezen voor de binnenstad. In Eindhoven heb je Strijp S. Tilburg of de oude binnenstad van Den Bosch kan ook. De fotoreportage zal er op dezelfde manier aan toe gaan. Ook daar maken we tijdens de fotoreportage een ludieke wandeling. Zin gekregen in een leuke love fotoshoot? Dan zie ik jou, je vriend of vriendin, graag voor mijn lens verschijnen.

Ben je in verwachting of nieuwsgierig naar nog een andere toffe fotolocatie? Check dan het album “zwangerschap fotoshoot“.

Tip: Een leuke loveshoot als kadobon