Marcel Fischer Fotografie

Industriële locatie

Op zoek naar een fotograaf voor een stoere fotoshoot op een industriële locatie? Mooi! Samen maken we een ontspannen fotoreportage. Waarbij ik jullie help met poseren. Nadenken hoeft dus niet, want je wordt volledig gestuurd. Wel wordt er meer geposeerd dan tijdens een fotoshoot die buiten zou worden gehouden. Simpelweg omdat je in de natuur, met veel licht, meer mogelijkheden hebt om bewegende mensen scherp genoeg te fotograferen.

De fotoshoot kan gemaakt worden met je gezin, de familie, vriend of vriendin. Maar ook met het personeel. Een industriële fotolocatie is namelijk ook geschikt voor een zakelijk portret. We gaan tijdens de fotoshoot van het ene gave plekje naar de volgende. Superleuk, want het is goed toeven in een nostalgische sfeer! Alle samenstellingen mogen aan bod komen.

Hou er rekening mee dat het binnen in een leegstaande fabriek best donker kan zijn. Daardoor zit er altijd een beetje ruis in de foto’s. Los van dit zijn de foto’s in een oude fabriek wel ontzettend sfeervol.

Wil je graag een fotoshoot in de winter laten maken? Dan is een industriële fotoshoot locatie sowieso een handige optie. Koud zul je het niet hebben. Want de fabriek wordt zelfs een beetje opgewarmd.

Tip: Een industriële fotoshoot in de winter als cadeaubon