Marcel Fischer Fotografie

Industriële locatie

Hou er rekening mee dat het binnen in een leegstaande fabriek best donker kan zijn. Daardoor zit er altijd een beetje ruis in de foto’s. Nu gebruik ik tijdens het nemen van portretten een flitser met flitsparaplu, maar dan nog zal de iso-waarde iets omhoog moeten. Doe je dat niet dan zou de achtergrond dusdanig donker dat je deze niet meer echt ziet. Of de foto zou onscherp zijn omdat de snelheid van de opname niet hoog genoeg was. Kortom de iso-waarde zal omhoog moeten. Is het buiten wat donker weer, dan zal ook daar de iso-waarde een klein beetje omhoog moeten. Nu valt het allemaal best wel mee omdat ik weet wat nodig is en wat overbodig is kwa iso-waarden. Maar je ontkomt hier niet aan. In onderstaand album valt het sowieso mee met de ruis, maar dat komt ook omdat de foto’s enorm verkleind zijn. En daardoor vaag worden.

Los van dit, ik wil het vooraf gewoon graag even aangeven, zijn de foto’s in een oude fabriek wel ontzettend sfeervol. Dus ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor een fotoshoot op een stoere industriële locatie? Dan niet aarzelen. In de winter uitwijken naar de oude fabriek is ook een optie, want dan wordt de fabriek zelfs een beetje opgewarmd.

Samen maken we een ontspannen fotoreportage. Waarbij ik jullie help met poseren. Nadenken hoeft niet, ik stuur je gewoon. Er wordt wel meer geposeerd dan buiten in de natuur. Simpelweg omdat je in de natuur, met veel licht, meer mogelijkheden hebt om bewegende mensen scherp in beeld te zetten.

De fotoshoot kan gemaakt worden met je gezin, de familie, vriend of vriendin. Maar ook met het personeel. Een industriële fotolocatie is namelijk ook geschikt voor een zakelijk portret. We gaan tijdens de fotoshoot van het ene gave plekje naar de volgende. Superleuk, want het is goed toeven in een nostalgisch sfeer!

Alle samenstellingen mogen aan bod komen.