Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot Vught Den Bosch

Trash the dress fotoshoot bij recreatieplas De IJzeren Man in Vught. Voor in de Den Bosch is een prima locatie voor een fotoshoot bij en in het water. Zoals je in dit album kunt zien zou een trash the dress fotoshoot zo maar eens negen maanden na de bruiloft plaats kunnen vinden 🙂

Tijdens de trash the dress maken we een ontspannen wandeling langs het meer. Dat zorgt voor spontane, onbevangen foto’s. Rode luchten, silhouet foto’s, romantiek, het komt allemaal terug in jou fotoreportage. We wandelen over paden door het bos en gaan uiteindelijk het water in. Niet alleen jullie, ook ik ga er in. Alles voor het mooie plaatje.

Willen jullie toch liever een fotoreportage in de binnenstad, park of ergens in de natuur, dan is ook dat natuurlijk mogelijk.

Ik help jou met poseren en mijn aanpak is gezellig, vooral niet te serieus. De plaatjes die ik wil maken komen ter plekke in mij op. Die spontaniteit zie je ook terug in de genomen foto’s.

Tip: Trash the dress fotoshoot Vught Den Bosch als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist