Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot paard ruiter

Misschien wel één van de leukste fotoreportages die een fotograaf mag maken; een fotoshoot paard ruiter. Zeker niet de makkelijkste fotoshoot om te maken. En omdat je een paard niet specifiek kunt belichten zoals een mens is het ook nog eens een hele klus in de nabewerking van de foto’s. Een mooie uitdaging die prachtige plaatjes op kan leveren. Vroeger reed ik zelf ook paard. Mijn dochtertje nu ook.

Een fotoshoot met paard en ruiter vind altijd plaats op een mooie plek in de natuur. Galopperend, rustig stappend en stilstaand. Alles komt aan bod. Ook maken we portretten van jou en je paard samen, als je dat tenminste wilt. In de omgeving Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg weet ik de meest fotogenieke plekjes voor een fotoshoot paard ruiter. Natuurlijk mag je ook zelf de locatie bepalen. Heb je geen trailer, dan kom ik naar jou.

Tip: Een fotoshoot paard ruiter als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist