Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot op locatie

Uitgebreide  informatie over een fotoshoot op locatie is te vinden onder de laatst getoonde foto.

Nu eerst de foto’s! Enjoy the pics…

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot op locatie? FischerFotografie is gevestigd in Boxtel aan de A2 tussen Den Bosch en Eindhoven. Vanuit hier verzorg ik spontane, originele fotoshoots op locatie of gewoon bij je thuis (binnen of buiten). Als locatie fotograaf ken ik de mooiste plekjes in de regio Boxtel, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Schijndel. In mijn woonplaats Boxtel fotografeer ik op idyllische plekjes in de natuur, een park of in pittoreske straatjes. Uniek aan deze plekjes is dat ik exact weet hoe laat en waar het licht op haar allermooist zal zijn. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar mijn fotostudio. Meestal stellen we de fotoshoot gewoon even uit. Een fotoshoot op locatie is nu eenmaal mooier dan binnen.

Voor wat betreft de meer geposeerde foto’s gebruik ik 1 of 2 externe lichtbronnen, dus niet vanaf de camera zoals 99 % van alle fotografen doen. Zo’n externe flitser zet ik neer waar ik wil dat het licht vandaan komt en dat is vooral niet vanaf de camera. Bijkomend voordeel is dat we niet afhankelijk zijn van de zon. Sowieso worden de meeste foto’s gemaakt tegen het zonlicht in i.p.v. zon in het gezicht.

Tip: Een fotoshoot op locatie als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist