Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot Drunense Duinen / Efteling

Zijn jullie in de buurt van de Loonse en Drunense Duinen of de Efteling? Dan is het wellicht een geschikt moment voor een fotoshoot met het gezin. Of wanneer de hele familie bij elkaar is hét ideale moment voor een familie fotoshoot.

Meestal spreek ik af bij restaurant Bos en Duin aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen op een steenworp afstand van de Efteling. Dit is een surrealistische plek met zandduinen en dorre bomen aan de rand van de bossen. Je waant je in de woestijn duinen.

Een andere keer spreek ik af in de Efteling. Dit wanneer mijn klanten daar overnachten. Het is in de Efteling wél vaak druk maar je mag 3/4 uur voor de poort officieel open gaat de Efteling al in. De attracties zijn dan nog weliswaar gesloten maar we kunnen dan nog enigszins vrij rustig foto’s nemen.

Tip: Fotoshoot Drunense Duinen / Efteling als cadeaubon

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist