Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot in maart

Een fotoshoot in en rondom de maand maart heeft zo zijn voordelen. In eerste plaats is het licht van eind februari tot begin april het allermooist. Omdat de zon minder hard schijnt is het licht dus ook extra zacht. Fotografie is natuurlijk ook een spelletje van licht. Zacht licht dat absorbeert in plaats van reflecteert levert extra veel mooie foto’s op. Diffuus licht maakt een spontane fotoreportage van een gezin of familie ook een stuk makkelijker. Zo heeft elke fotoreportage zijn voor- en nadelen. Fotografen zijn in elk geval gek op deze tijd van het jaar.

Op 20 maart begint officieel de lente maar het kan zowel begin als eind van de maand al lekker weer zijn. Omdat ik in deze periode niet overbezet ben kan ik extra flexibel zijn met de planning van de fotoshoot. Ik hou jullie dan op de hoogte van de weersverwachtingen. Het nadeel in deze periode is namelijk dat het op bepaalde dagen te fris kan zijn. Maar vanwege mijn niet overvolle agenda kunnen we juist gaan voor de perfecte dag. De fotoshoot vind plaats op een geschikte plek ergens buiten op locatie. Bekijk op je gemak de getoonde foto’s en laat je inspireren.

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist