Marcel Fischer Fotografie

Fotoshoot Drunense Duinen

Op zoek naar een fotograaf voor een spontane fotoshoot in de Drunense Duinen? Dit is een hele mooie plek voor een heerlijke serie spontane foto’s. Want er is ruimte in overvloed. En misschien ook een locatie waar jij met het gezin of de familie graag komt. Bijvoorbeeld om de hond uit te laten. Neem deze dan ook gerust mee tijdens de fotoreportage. Samen maken we nieuwe en passende herinneringen. Meestal spreek ik af bij restaurant Bos en Duin aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Gelegen op een steenworp afstand van Oisterwijk en de Efteling.

Een surrealistische plek | De Drunense Duinen

Met mooie zandduinen en sparrenbomen rondom de duinen. Je waant je ergens ver weg in de woestijn. Zo’n familiefoto doet het goed voor thuis aan de muur. Kortom een superleuke plek voor een familie reportage

De timing van een fotoshoot in de Drunense Duinen is van grote invloed. Tussen half november en eind maart is het hier heel de dag mooi. Want in deze periode blijft de zon heel de dag laag aan de horizon. En is de zon ook minder krachtig. Dit voorkomt dat we last krijgen van hard licht en felle reflecties van het witte zand. In de lente en de zomer valt dit wel tijdens het laatste uur van de dag. Het uur ervoor nemen we dan foto’s aar de rand van de duinen. In het bos met een typische ondergrond waar een bos om bekend staat. Zacht en absorberend. Dan komt het wel goed.

Andere locaties zien voor een familie fotoshoot in de natuur? Check dan even mijn portfolio voor een algemeen overzicht. Ook daarin zijn foto’s te zien van fotoshoots in de natuur. Genomen in de omgeving van Boxtel en Oisterwijk. Op nog geen kwartier rijden van de Drunense Duinen.