Marcel Fischer Fotografie

Familie fotoshoot

Familie fotoshoot regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg

Een familie fotoshoot is een fotoshoot van meerdere huishoudens binnen één familie. Voor een spontane fotoshoot van een hele familie nemen we zeker 2,5 tot drie uur de tijd. Waarin er foto’s worden gemaakt van de gehele familie. Tevens van elk gezin apart. Zo ook portretten van iedereen als individu. En als duo samen met je partner. Net als van de kinderen samen met opa en oma. Alle mogelijke samenstellingen komen aan bod.

Meer informatie over een familie fotoshoot vind je helemaal onderaan op deze pagina. Voor nu, eerst de foto’s.

Fotografie is een spelletje van licht. Op de getoonde familiefoto’s zie je telkens van dat mooie licht. Zacht licht is dit. Hierdoor ogen de foto’s zo rustig en kleurrijk. Het liefst wil je én mooi licht én een bijzondere achtergrond op de foto. Om dit te bewerkstelligen gaat vaak de nodige voorbereiding aan vooraf. Door te scouten. Dit gebeurt te voet of op de fiets. Want op ieder plekje veranderen continue de lichtomstandigheden. Zo kan een plekje in maart heel mooi zijn, maar in juni valt het licht juist verkeerd.

Willen jullie de familie fotoshoot toch liever in je eigen woonplaats? Dan behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Woon je in de regio Den Bosch, Eindhoven of Tilburg en zijn opa en oma niet meer zo mobiel, dan kom ik jou kant op. Of ben je verbonden met een bepaalde plek in de natuur, dan houden we de fotoshoot daar. Want ook deze factoren kunnen van toegevoegde waarde zijn tijdens een familie fotoshoot. Woon je verderop in Noord-Brabant, dan laat maar rustig weten. En dan zien we wel wat verstandig is.

Houd er in elk geval wel rekening mee dat minder mooi licht ten kostte kan gaan van jouw verwachtingspatroon. Het licht dat via de lens op de sensor valt van een camera, dat is de foto. Met licht geschreven.

Een spontane familie fotoshoot is eigenlijk een mix van allerlei fotoshoots tezamen. Tijdens de fotoshoot worden beelden vastgelegd terwijl je aan het wandelen bent. Of je zit ontspannen tegen een boom terwijl je poseert. Je hoeft absoluut niet te kunnen poseren of fotogeniek te zijn. Want ik stuur je van A tot Z. Tijd om na te denken en je ongemakkelijk te voelen, krijg je niet eens.