Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Babyshoot en newborn fotoshoot

Een babyshoot en newborn fotoshoot wil je waarschijnlijk het liefst thuis in je eigen omgeving. Daar waar de baby het meest op zijn of haar gemak is. In mijn fotostudio mag natuurlijk ook. Voor een babyshoot nemen we zeker anderhalf uur. We kijken zeker niet op de klok, wél naar het resultaat. Een newborn fotoshoot wil zeggen tussen de vijfde en tiende dag na de geboorte. Een fotoshoot na de tiende dag noemen we een babyshoot. Voor een babyshoot en newborn fotoshoot geldt: als eerste de verwarming omhoog en bel mij even op wanneer je denkt dat de baby bijna wakker is en genoten heeft van het flesje. Alleen dan is de gemoedstoestand van de baby op zijn best. FischerFotografie maakt fotoreportages in de regio Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg. Zoek je grappige babyshoot accessoires zoals leuke mutsen en haarbandjes klik dan hier of hier.

Tip: een babyshoot en newborn fotoshoot als kadobon

 

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist