Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Hoge kwaliteit én betaalbare prijzen

Mochten jullie ook doordeweeks kunnen? Tussen begin april en eind september zijn de dagen lang en is er voor jullie misschien na het avondeten nog ruim voldoende tijd om een leuke fotoshoot te laten maken? Voordeel van doordeweeks is ook dat we makkelijker kunnen schuiven naar een andere dag in verband met het weer. Check snel naar de mogelijkheden en laat eventueel je nummer achter.

Géén nabestellingen nodig > transparante, betaalbare prijzen zonder verborgen kosten achteraf (no-nonsence).

locatie shootfamilie shootefteling shoot
1 persoon
20-30 kleurfoto's
10-20 ZW versies
€ 155,-
60-120 kleurfoto's
40-80 ZW versies
ruim 2 uur fotoshoot
€ 295,-
met jou gezin of
heel de familie
1 tot 1 1/2 uur
€ 295,-
2 pers.
25-35 kleurfoto's
10-25 ZW versies
€239,-
zaterdag & zondag
in de avond? en
+/+ 10 personen?
dan €90,- extra
vanaf 3 tot iets
van 12 personen
60-120 kleurfoto's
40-80 ZW versies
inclusief
minder weer =
gratis verzetten
inclusief
minder weer =
gratis verzetten
inclusief
minder weer =
gratis verzetten

Buiten Boxtel en omgeving komen er reiskosten bij: €0,39 per km (inclusief btw).

loveshoot op locatie

baby fotoshoot & newborn

zwangerschap fotoshoot

vriendinnen fotoshoot

fotoshoot samen met je paard

huisdieren fotoshoot op locatie 

social media portret 

party

uitvaart fotografie en prijzen vind je hier


Binnen een week na de fotoshoot ontvangen mijn klanten ALLE geselecteerde foto’s met wetransfer in hoge kwaliteit, zonder watermerk. Allen mooi bewerkt in photoshop. Geheel rechtenvrij d.w.z. jullie mogen er mee doen wat jullie willen.

Nabestellen van foto’s is bij mij niet nodig!

Allemaal tijdverlies (heb het al druk genoeg). Bij mij ontvang je een zéér ruime selectie bewerkte foto’s. Zodoende ontvang je te allen tijde de mooiste foto’s! Een foto mooi vinden blijft namelijk subjectief. Het kan namelijk zomaar zijn dat ik vind dat jij er op die ene foto beter opstaat, terwijl jij juist die andere foto mooier vind. Allemaal redenen waarom jij een ruime selectie foto’s ontvangt. Ik zie namelijk graag tevreden klanten (betere reclame is er niet).

Alle door mij geselecteerde foto’s worden op bijzondere wijze bewerkt in photoshop. Een goede foto maak je ter plekke, een héle bijzondere foto thuis in de digitale doka. De ontvangen foto’s kunnen meters groot geprint  worden, zonder enig verlies van kwaliteit.

Zwart wit foto’s. Behalve kleurfoto’s ontvangen mijn klanten standaard 2/3 van de foto’s eveneens in zwart wit versie.

Voor een fotoshoot reserveren wij minimaal een uur. We kijken niet op de klok maar naar het resultaat! Wanneer we met veel personen zijn, bijvoorbeeld 6 personen, duurt het langer, bijvoorbeeld 1 3/4. Zo ook als er hele jonge kinderen bij zijn of gewoon omdat alle inspiratie nog niet op is. De fotoshoot kan zowel overdag, ’s avonds, als in de weekenden plaats vinden. Ben je enthousiast geraakt na het zien van de foto’s? Dan zie ik jou graag voor mijn lens verschijnen!

Foto’s bestellen hoeft niet. Niemand hoeft foto’s bij te bestellen zoals gebruikelijk bij andere fotograven.

Toch foto’s willen bestellen? 

Je verwacht het niet maar een topkwaliteit foto kost écht weinig. Mensen gaan er vanuit dat foto’s duur zijn omdat fotografen er hoge bedragen voor vragen. En dan vaak gebruiken zij ook nog met printers van slechts € 2000,-. Kijk nu maar eens naar onderstaande prijzen gemaakt met printers van ongeveer € 50.000. Geweldige fotoprints die net als mijn camera’s meerdere kleurnuances per kleur weergeven.Zo komt kwaliteit tot zijn recht.

Ten opzichte van de meeste fotolabs is de resolutie bij profotonet 100% hoger. De hogere resolutie zorgt voor een betere beeldkwaliteit en fijnere details en dus veel mooiere fotoafdrukken. En zo zie je tenminste de kwaliteit van mijn camera’s en lenzen ook terug op print!

Foto bestellen:

Het werkt eenvoudig: Na de fotoshoot mail ik jou de volgende link van Profotonet. Via deze link kun jij vanaf het bureaublad kinderlijk eenvoudig de gewenste foto’s uploaden.

Fuji Lustre (mat-zijdeglans) is de beste keus voor fotoshoot-foto’s. Jou foto op dibont is

Verder raad ik aan je fotoafdruk op dibond te laten doen. De foto word verlijmd op 3mm dibond. De aluminium afwerking geeft jou foto de exclusieve look die het verdient.

Dibond, ook wel aluminium genoemd, bestaat uit twee dunne lagen aluminium en een tussenlaag van zwart kunststof. Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam. Een presentatievorm die u veelal terugziet in galerieën.

Je kunt op de site van Profotonet kiezen voor fotoprint als canvas, op hout, pvc, forex, dibont, acryl / plexiglas. Of puur en enkel voor een fotoprint op fotopapier en zelf een fotolijst aanschaffen. Wat veel werk is.

Of je besteld jou fotoprint in een “ouderwetse” fotolijst met of zonder passe-partout (ppt is een omranding tussen de lijst en de foto). In dat geval zou ik je foto bestellen bij Whitewall. Je kunt dan direct een lijst uitkiezen. De keuze is groot, van moderne tot klassieke lijsten, met of zonder glas. De ingelijste foto word aan huis geleverd.


Tip: Een leuke fotoshoot als cadeaubon!


Fotoshoots op locatie in Boxtel, Liempde, Vught, Den Bosch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Veghel, Sint Oedenrode, Eindhoven, Best, Oirschot, Tilburg en Oisterwijk.

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist