Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Begraafplaats Orthen

Samen zó lang naar je baby uitgekeken, maar voordat je kindje ooit gaat opgroeien wordt je gedwongen afscheid te moeten nemen. Je hebt je er op verheugd, toch mocht het niet waar zijn. Het is zó onwerkelijk dat je gewoon nog niet kunt beseffen dat het sprookje al over is. Misschien kunnen mooie foto’s helpen in het rouwproces om het verlies snel een plekje te geven.

Deze getoonde foto’s zijn genomen tijdens een uitvaart fotoreportage op Begraafplaats Orthen in Den Bosch. Een mooi en ruim aangelegd kerkhof met oude bomen, lanen, hagen en gazons. Een passende plek bij de sfeer van het moment. De afscheidsdienst vond plaats in de mooie kapel op de begraafplaats.

Begraafplaats Orthen

De begraafplaats word beheert door de Stichting Solamen.

Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist