Marcel Fischer Fotografie

Spontane fotoshoot

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een onbevangen, spontane fotoshoot in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een fotosessie met het gezin, familie, de baby, vriendinnen of een leuke loveshoot. Of een leuke fotoreportage met je hond of paard. Deze reportages worden gemaakt op locatie in de buitenlucht. Als fotograaf ken ik de meest fotogenieke plekjes, ook bij jou in de buurt. Of je nu kiest voor portretfotografie, groepsfoto’s, een familiefoto of iets anders; samen maken we een fotoreportage die past bij jou. En bij wat mijn leuk vind. Dus zoals jij ook echt bent, maar dan op je allermooist. Mijn werkwijze is spontaan. Mensen krijgen niet het gevoel te moeten poseren, ik laat het je overkomen. Want precies dat maakt mijn foto’s puur en uniek.

Fotograaf op locatie | Mobiele studio

Wens je liever binnen een fotoshoot, dan neem ik mijn mobiele studio mee. Aan huis mag ook. Of wil je het toch liever natuurlijk en spontaan? Dan kies je voor een spontane fotoshoot buiten op locatie!

Behalve fotoshoots verzorgt Fischerfotografie fotoreportages in binnen- en buitenland. Net als uitvaart fotografie, trouwreportages en bedrijfsfotografie. Plus lezingen en op maat gemaakte workshops. Marcel Fischer is fulltime fotograaf. Publicaties en extra informatie over mij bekijk je hier.

Meer fotoalbums zien, zoals loveshoot, zwangerschap-fotoshoot, portret, vriendinnen fotoshoot, uitvaart fotografie, fotoshoot paard en ruiter, bruiloft foto’s, landschappen en artistieke foto’s? Check dan even mijn portfolio.