Marcel Fischer Fotografie

Spontane fotoshoot | Familie fotoshoot | Uitvaart fotograaf

Welkom bij Fischer Fotografie

Een spontane fotoshoot in de natuur met jouw gezin of de familie. Lijkt je dat wat? Of een speelse en romantische fotoshoot met jouw liefde. Een fotoshoot van de zwangerschap. Of een sprekende fotoreportage met je paard. Het kan allemaal. Deze onbevangen fotoshoots doen we heerlijk buiten op locatie. Als locatie fotograaf ken ik de meest fotogenieke plekjes. Mijn fotoshoots zijn vaak een samenstelling van allerlei fotoshoots tezamen. Van portretfotografie, groepsfoto’s van het gezin, de familiefoto, opa en oma met de kinderen, enzovoorts. Alle samenstellingen komen aan bod. Geposeerd en vooral spontaan en in beweging.

Toveren met licht

Fotografie is een spel van licht. Mooi licht veranderd een trouwreportage in een heus sprookje. Een fotoreportage van een uitvaart in een te donkere zaal, wordt alsnog mooi belicht. En tijdens een fotoshoot in de natuur wandelen we op het meest gunstige tijdstip naar het allermooiste licht. Wat resulteert in sprookjesachtig foto’s.

Tijdens een fotoshoot ben ik behalve fotograaf ook regisseur. Want je wordt van a tot z gestuurd. Je hoeft dus niet te kunnen poseren.

Fotoshoot met de familie.

Wandelen met de familie – Buiten in de natuur is elk kind op zijn gemak

Spontane fotoshoot met zonsopgang.

Geregisseerd spontaan – Spelend gezin leeft zich uit in het tegenlicht

Familie fotoshoot buiten op locatie regio Eindhoven.

Vrolijke fotoshoot – Tijdens de fotoshoot creëren we speelse momenten

Kunstzinnige fotoshoot op locatie in Noord Brabant, omgeving Den Bosch en Eindhoven

Zwangerschap fotoshoot – Links hangen de kleertjes alvast klaar

Professionele fotoshoot buiten in de natuur.

Wil je de fotoshoot liever binnen houden? Check dan het fotoalbum “industriële fotoshoot”. Aan huis mag ook. Wil je de fotoshoot liever spontaan, natuurlijk, speels en jij op je allermooist? Dan kies je voor een spontane fotoshoot buiten op locatie in de natuur.


Uitvaartfotografie is in opkomst. Een afscheid is een ingrijpend gebeuren. Waarom een afscheidsfotograaf? Een moeilijke vraag die mensen zichzelf stellen. Want een fotoreportage van een uitvaartreportage blijft een ongemakkelijk onderwerp. Je vraagt je af in hoeverre uitvaartfotografie inbreuk doet op intieme momenten? In de rol van afscheidsfotograaf is het dus zaak om zo onopvallend mogelijk te fotograferen. Het resultaat is te zien in de fotoalbums getoond in het menu voor uitvaartfotografie.

Crematorium Rosmalen.
Uitvaart foto van natuurbegraafplaats in Alphen, regio Tilburg, Noord Brabant.

Fischer-bruidsfotografie maakt verhalende fotoreportages van bruiloften. Aangevuld met een sprekende fotoshoot.

Bruiloft fotoshoot buiten op locatie in de natuur.

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk als bruiloft fotograaf? Check dan mijn website speciaal bedoeld voor bruidsfotografie.De aanwezigheid van mij als fotograaf was niet altijd gewenst. Denk aan pelgrimstochten, Jemen of Afghanistan. Door onzichtbaar te zijn leer je spontane fotomomenten niet aan te tasten. Een werkwijze waar ik als trouwfotograaf en uitvaart fotograaf veel gebruik van maak. Veel van deze reisfoto’s zijn wereldwijd gepubliceerd.

Marcel Fischer: Familie fotograaf | Uitvaart fotograaf | Bruiloft fotograaf

Marcel, Fischer Fotografie, is fulltime fotograaf die op intuïtie mensen en gebeurtenissen zo mooi mogelijk weet vast te leggen. Met echte foto’s. Mét behoud van kwaliteit bewerkt in Photoshop. Zonder filters. Puur en authentiek. Zonder ooit te hoeven denken “wow prachtige foto, maar ben ik dat?”.