Marcel Fischer Fotografie

Spontane fotoshoot

Professionele fotograaf voor een spontane fotoshoot buiten op locatie in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Waalwijk, Oss, Veghel. Een fotosessie met het gezin, familie, jouw baby, vriendinnen of een leuke loveshoot / liefde fotoshoot. Of een leuke fotoreportage met je hond of paard. Deze reportages worden meestal gemaakt op een locatie buiten in de natuur. Als fotograaf ken ik de meest fotogenieke plekjes, ook bij jou in de buurt. Of je nu kiest voor portretfotografie, groepsfoto’s, een familiefoto of iets anders; samen maken we een fotoreportage die past bij jou. Mijn werkwijze is spontaan. Mensen krijgen niet het gevoel te moeten poseren, ik laat het je overkomen. Gestolen momenten, maar ook geregisseerd spontaan. Alles op intuïtie, want juist dat maakt mijn foto’s zo écht en puur.

Wil je de fotoshoot liever binnen houden, check dan het fotoalbum “industriële fotoshoot“. Aan huis mag ook. Wil je het op-en-top spontaan en natuurlijk? Dan kies je voor een spontane fotoshoot buiten op locatie.

Behalve fotoshoots verzorgt Fischerfotografie fotoreportages in binnen- en buitenland. Net als uitvaart-fotografie, trouwreportages en bedrijfsfotografie. Plus lezingen en op maat gemaakte workshops. Marcel Fischer is fulltime fotograaf. Publicaties over mij bekijk je hier. Recensies hier.

Meer fotoalbums zien, zoals van de liefde fotoshoot, zwangerschap fotoshoot, portretten, vriendinnen, uitvaart fotoreportages, fotoshoots van het paard en ruiter of bruiloft foto’s? Bekijk dan het menu portfolio.