Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90
www.fischerbruidsfotografie.nl
Workshops
Fotoverkoop
Boxtel
< vorige | volgende >

Lente fotoshoots

April en juni zijn de meest geschikte maanden. Ook de meest populaire maanden, dus wacht niet te lang met reserveren.

Fotoshoot BestOp zoek naar een professionele fotograaf voor een bijzondere en toch betaalbare fotoshoot in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dat kan zijn voor een fotosessie met het gezin, familie, vriendinnen of een loveshoot. Of met de hond of paard (met ruiter). Deze fotoreportages worden gemaakt op locatie, dus meestal buiten. Een babyshoot of newborn fotoshoot vind zowel binnen als buiten plaats, maar ook op locatie. De lente is meest populaire tijd van het jaar. Met name april en juni. In april staat de zon nog steeds laag en de kleur groen is bijzonder fris. In juni staan mijn fotolocaties prachtig in bloei. Als fotograaf ken ik natuurlijk de meest sfeervolle plekjes, ook bij jou in de buurt. Of je nu kiest voor portretfotografie, groepsfoto’s, een familiefoto of iets anders; samen maken we een fotoreportage die past bij jou. Mijn werkwijze is namelijk spontaan. Mensen hebben niet het gevoel te moeten poseren, het overkomt hen gewoon. Dat maakt mijn foto’s onderscheidend, puur en uniek.

Fotograaf op locatie | Fotostudio

Familie fotoshoot BestWens je een fotoshoot in mijn fotostudio dan kun je kiezen uit verschillende achtergronden. Of we nemen de mobiele studio mee op locatie. Aan huis kan ook. Wil je het meer persoonlijk en uniek? Dan kies je voor een spontane fotosessie buiten op locatie! Dat kan zelfs in de winter want dan is het licht extra zacht. In de lente en zomer worden er midden op de dag geen fotoshoots gemaakt. Dit vanwege het harde licht.

Behalve fotoshoots maak ik fotoreportages voor bijvoorbeeld het tijdschrift de Nieuwe Revu. Maak ook uitvaart fotografie, trouwreportages en bedrijfsfotografie. Ook geef ik lezingen en verzorg op maat gemaakte workshops in fotografie en beeldbewerking. Ben fulltime fotograaf.

Publicaties en extra informatie over FischerFotografie bekijk je hier.

 


Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Fotoshoot in maart

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist