Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90
www.fischerbruidsfotografie.nl
Workshops
Fotoverkoop
Boxtel
< vorige | volgende >

Fotoshoot in de herfst

Half november tot begin december is de meest populaire maand voor wat betreft fotoshoots. Het allermooiste mooi licht en extra mooie kleuren. Er zijn nog plekjes beschikbaar maar check snel de beschikbaarheid.

Fotoshoot Best

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een bijzondere en toch betaalbare fotoshoot in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dat kan zijn voor een fotosessie met het gezin, familie, vriendinnen of een loveshoot. Of met de hond of paard (met ruiter). Deze fotoreportages worden gemaakt op locatie, dus meestal buiten. Een babyshoot of newborn fotoshoot vind zowel binnen als buiten plaats, maar ook op locatie. De mooiste tijd van het jaar is nu aangebroken. Tijd voor een herfst fotoshoot! Als fotograaf weet ik de meest sfeervolle plekjes, ook bij jou in de buurt. Of je nu kiest voor portretfotografie, groepsfoto’s, een familiefoto of iets anders; samen maken we een fotoreportage die past bij jou. Mijn werkwijze is namelijk spontaan. Mensen hebben niet het gevoel te moeten poseren, het overkomt hen gewoon. Dat maakt mijn foto’s onderscheidend, puur en uniek.

Fotograaf | op locatie en fotostudio

Familie fotoshoot Best

Wil je graag een fotoshoot in mijn fotostudio dan kun je kiezen uit verschillende achtergronden. Of we nemen de mobiele studio mee op locatie. Aan huis kan ook. Wil je het meer persoonlijk? Dan kies je voor een spontane fotosessie buiten op locatie. Dat kan zelfs in de winter want juist dan staat de zon heel de dag laag, dus ideaal voor een fotoreportage op welk tijdstip dan ook. Bij slecht weer stellen we de fotoshoot even uit. Check fotoshoot in de winter.

Behalve fotoshoots maak ik uitvaart fotografietrouwreportages, bedrijfsfotografie, geef lezingen over fotografie en verzorg op maat gemaakte workshops in fotografie en beeldbewerking. Ik ben fulltime fotograaf.


Locatie

Familie

Portret

Vriendinnen

Herfst

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Zwanger

Drunense Duinen / Efteling

Shoot met water

Paard & Ruiter

party

Studio

Uitvaart

Trouwfoto's

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist