Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot Vught Den Bosch

Recreatieplas de IJzeren Man in de omgeving Vught Den Bosch is een prima locatie voor een fotoshoot in de natuur. Samen met de familie, het gezin, je partner op de foto. Of zoals getoond in dit album als zwangere vrouw. In de avond gaat de zon onder achter het meer wat sfeervolle foto’s oplevert. Rode luchten, silhouet foto’s, romantiek, het kan allemaal. We kunnen aan de oever blijven, in het bos of juist in het water. Ik ga met jullie mee!

Samen maken we een korte wandeling langs de geschikte plekjes die garant staan voor een geslaagde fotoshoot. Willen jullie toch liever een fotoreportage in de binnenstad van Den Bosch, in een park of ergens anders in de natuur rondom Vught is dat natuurlijk ook mogelijk.

We maken deels onbevangen foto’s maar ook geposeerde foto’s. Een mix van. Voor de geposeerde foto’s gebruik ik een externe flitser met toebehoren d.w.z. ik flits niet vanaf de camera want dat is allesbehalve mooi. Op die manier maak ik optimaal gebruik van tegenlicht. Of je wel of niet fotogeniek bent maakt helemaal niet uit. Ik help jullie met poseren en mijn aanpak is gezellig en vooral niet te serieus. Daarmee geef ik jullie het gevoel dat het overkomt i.p.v. dat jullie moeten gaan nadenken. Oftewel we gaan plezier maken en dat zie je terug in al mijn foto’s.

Hoe kleed je jezelf leuk voor een familie fotoshoot?

Tip: Ee fotoshoot in de omgeving Vught Den Bosch als cadeaubon

Locatie-shoot

Familie

Vriendinnen

Herfst-shoot

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Paard & Ruiter

party

Studio

Uitvaart

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist