Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Winter fotoshoot

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een winter fotoshoot met het gezin of familie? Ergens op een leuke fotoshoot locatie buiten in de natuur of in de stad?

Dat kan zijn op een locatie in Boxtel en omgeving waar 90 % van mijn fotoshoots gemaakt worden. Of elders, bijvoorbeeld op een plek waar jullie als familie een band mee hebben. Waar jullie gaan spelen of wandelen met de kinderen. In dit menu worden voorbeeld foto’s getoond van een paar locaties die geschikt zijn voor fotoshoots in de winter.

Een geschikte fotoshoot locatie is kasteel Ammersoyen. Weliswaar provincie Gelderland maar ondanks dat op slechts 10 minuten rijden van Den Bosch. Op een koude zonnige winterdag is het buiten heerlijk vertoeven daar. Het kasteelpark ligt tussen de weilanden, midden in de natuur. Je kunt de auto’s op het terrein van het kasteel parkeren.  Je stapt uit de auto en staat feitelijk met 1 been op de fotoshoot locatie. Ideaal voor de kleinkinderen en de opa’s en oma’s. En voor wie na de fotoshoot een hapje wil eten of koffie drinken kan terecht in het restaurant van het kasteel.

In de regio Uden is de Bedafse Bergen een mooie locatie voor een fotoshoot. In de winter blijven de kleuren goed behouden. De auto’s kunnen geparkeerd worden bij Hullie Speelboerderij Een speelboerderij voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Het natuurgebied ligt pal tegenover de parking.

Maar ook de stad is een goede locatie voor een familie shoot of loveshoot. Zo is de binnenstad van Den Bosch is heel fotogeniek.

Tip: Een winter fotoshoot als cadeaubon

 

Locatie-shoot

Familie

Vriendinnen

Herfst-shoot

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Paard & Ruiter

party

Studio

Uitvaart

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist