Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Studio fotoshoot

Jullie zijn voor een studio fotoshoot op zoek naar een professionele fotograaf? Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Schijndel. In mijn studio regent het nooit, het licht schijnt er altijd. De mogelijkheden voor een fotoreportage zijn divers. Denk aan portret, loveshoot, fotoshoot met het gezin, kinderen, met vriend of vriendin, zwangere mamma of een glamour fotoshoot. Profiel foto’s met een witte achtergrond zijn goed bruikbaar voor social media zoals Facebook, LinkedIn of een datingsite. Samen maken we een ontspannen fotoshoot waarbij je wordt geholpen met de juiste houding en blik. Er is parkeergelegenheid op het adres zelf.

Tips voor een geslaagde studio fotoshoot

Locatie-shoot

Familie

Vriendinnen

Herfst-shoot

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Paard & Ruiter

party

Studio

Uitvaart

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist