Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoshoot paard ruiter

Een fotoshoot paard ruiter, ik vind het prachtig! Twee beste vrienden samen op de foto. Galopperend, rustig stappend of stilstaand. Ook maak ik portretten van de ruiter zelf. Een fotoshoot paard ruiter is een veelzijdig fotoreportage buiten in de natuur. Het zit vol actie en je ziet het niet al te vaak. Allemaal factoren die een fotoreportage bijzonder maken. In de omgeving Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg weet ik de meest fotogenieke plekjes voor een fotoshoot paard ruiter. Natuurlijk mag je zelf ook je locatie bepalen. Samen maken we een mooie fotosessie. Ik heb zelf 2 paarden gehad in mijn jeugd maar heb daar helaas geen foto’s van. Wat een gemis! Bekijk eens op je gemak de gemaakte foto’s van verschillende paarden met ruiter in het album locatie-shoot. Wie weet tot ziens.

Tip: Een fotoshoot paard ruiter als cadeaubon

 

Locatie-shoot

Familie

Vriendinnen

Herfst-shoot

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Paard & Ruiter

party

Studio

Uitvaart

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creƫert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist