Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Fotoreportage feestavond

Wil je de feestavond of evenement door een professionele fotograaf vast laten leggen? Dan ben je hier op het juiste adres. Een professionele fotoreportage maken van een feestavond is niet makkelijk. Het is de kunst om de sfeer van de avond ook echt te laten zien op de achtergrond van een foto. Dit i.p.v. een donkere achtergrond doordat er met TE-veel kracht geflitst word. De foto mag dan wel scherp zijn maar de sfeer, de beleving, is nergens te vinden. Kortom geen verhaal vertellende foto, géén actie foto, maar enkel en alleen een scherpe foto. Het is de kunst om een flitser zo zacht mogelijk te gebruiken, met allerlei verschillende sluitertijden, afhankelijk van het effect dat je wilt vastleggen. De gezelligheid, de entourage die een foto uitstraalt bepaald of een foto geslaagd is of niet.

Wanneer tijdens de feestavond minimaal 100 sfeervolle foto’s gemaakt worden kun je spreken van een geslaagde fotoreportage. Dat kan in 2 uur. Prijs € 289,- inclusief beeldbewerking (waar de meeste tijd in gaat zitten). Voor meer dan 2 uur geldt een meerprijs van 59 euro per uur (inclusief beeldbewerking).

Tip: Fotoreportage feestavond als kadobon

Locatie-shoot

Familie

Vriendinnen

Herfst-shoot

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Paard & Ruiter

party

Studio

Uitvaart

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist