Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Familie fotoshoot

Een familie fotoshoot, fotoshoot met het gezin is vooral leuk om te doen. Samen maken we een korte, ontspannen, ludieke wandeling langs prachtige plekjes die garant staan voor een geslaagde familie fotoshoot. Als locatie-fotograaf ken ik overal leuke plekjes voor een fotoreportage, ook bij jou in de buurt. Voor een familie-shoot in mijn woonplaats Boxtel gaan we naar pittoreske plekjes in de natuur, naar een knus plekje of pittoresk straatje in het dorp. Zoals je kunt zien aan de foto’s zijn alle locaties geschikt bij zowel laagstaande zon als helemaal géén zon. Uniek aan alle locaties is dat ik precies weet waar en wanneer het licht op de juiste plek valt. Bij regen kunnen we uitwijken naar een droge locatie. Een andere optie is mijn fotostudio. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om bij regen de familie shoot te verzetten naar een andere dag of week. Willen jullie toch liever een familie fotoshoot in je eigen woonplaats, bijvoorbeeld in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg? Dan behoort ook dat tot de mogelijkheden.

We maken deels spontane foto’s maar ook geposeerde foto’s. Voor de geposeerde foto’s gebruik ik een externe lichtbron d.w.z. ik flits niet vanaf de camera zoals 99 % vd fotografen doen. Deze externe lichtbron zet ik juist neer in een bepaalde gradenhoek zodat de ene kant van het gezicht wel en de andere kant niet belicht word. Of de zon wel of niet schijnt maakt niet uit. Als het maar niet regent. En of je nu wel of niet fotogeniek bent maakt ook helemaal niet uit. Dat gaat echt allemaal vanzelf. Dit allemaal zie je ook heel duidelijk terug in mijn getoonde foto’s.

Hoe kleed je jezelf leuk voor een familie fotoshoot?

Tip: Een familie fotoshoot, fotoshoot gezin als cadeaubon

 

Locatie-shoot

Familie

Vriendinnen

Herfst-shoot

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Paard & Ruiter

party

Studio

Uitvaart

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist