Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90
Boxtel
Workshops
Fotoverkoop
Boxtel
< vorige | volgende >

Fotoshoot

Fotoreportage van je kind gemaakt door een zeer ervaren fotograaf omgeving Den Bosch, Eindhoven, Tilburg

 Op zoek naar een professionele fotograaf voor een betaalbare, spontane fotoshoot in de regio Boxtel, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Bij FischerFotografie is véél mogelijk. Dat kan zijn een fotoshoot met het gezin, een familie-shoot, een fotoshoot met vriendinnen of een loveshoot. Zo ook een fotoshoot van je hond of paard (met ruiter). Deze fotoshoots, fotoreportages worden gemaakt op locatie, dus meestal buiten. Een babyshoot of newborn fotoshoot vind zowel binnen als buiten plaats, maar ook op locatie. Als fotograaf weet ik de meest sfeervolle plekjes, ook bij jou in de buurt. Of je nu kiest voor portretfotografie, groepsfoto’s, een familiefoto of iets anders; samen maken we een fotoshoot past bij jou. Mijn werkwijze is namelijk spontaan. Mensen hebben niet het gevoel te moeten poseren, het overkomt hen gewoon. Dat maakt mijn foto’s onderscheidend, puur en uniek.

Fotograaf op locatie of fotostudio?

Fotoshoot op locatie

Wil je graag een fotoshoot in mijn fotostudio dan kun je kiezen uit verschillende achtergronden (wit, zwart, industrieel, oud stenen muurtje). Of we nemen de mobiele studio, die komt dan naar jou toe. Wil je een meer persoonlijke fotoshoot, dan kies je voor een spontane fotoshoot, buiten op locatie. In de winter staat de zon heel de dag laag, ideaal voor een fotoreportage op welk tijdstip dan ook. Bij slecht weer stellen we de shoot even uit. Check fotoshoot in de winter.

Behalve fotoshoots maak ik uitvaart fotografietrouwreportages en bedrijfsfotografie. Ook geef ik lezingen over fotografie en verzorg op maat gemaakte workshops in fotografie en beeldbewerking. Ik ben fulltime 40 uur per week aan het werk als fotograaf.


Locatie-shoot

Familie

Vriendinnen

Herfst-shoot

Winter-shoot

Loveshoot

Baby

Paard & Ruiter

party

Studio

Uitvaart

Art

Interesse na het zien van de website of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag met je kennis. Mijn fotostudio is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Tilburg. FischerFotografie maakt fotoshoots en workshops fotografie in de omgeving Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Best, Oirschot, Oisterwijk en omliggende steden.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist